in beeld kermis averlo 2014

Jullie hadden het nog van ons te goed: een terugblik op een uiterst geslaagde 47ste editie van Kermis Averlo van afgelopen weekend.

Vrijdagavond startte de kermis officieel met de revue ‘Averlokaal’, waarbij vooral het politieke lokale gebeuren centraal stond en er weer vele hilarische sketches, liedjes en filmpjes voorbij kwamen.

De zaterdagochtend werd traditiegetrouw vroeg geopend met de jaarlijkse rommel- en antiekmarkt. Ook dit jaar trok de markt weer vele bezoekers. Activiteiten op de rommelmarkt waren onder andere het vliegen boven Averlo en omstreken met een paramotor, het tokkelen van grote hoogte en paard rijden voor de kids.

De zaterdagmiddag was gevuld door de kinderspelen die zowel buiten als binnen plaats vonden en ’s middags de spelshow de jongens tegen de meisjes. In de avond maakte de band Crystal Dream er één groot feest van en maakte DJ Sander de avond compleet.

Op zondagochtend was er voor de vroege vogels een fietstocht, met aansluitend een brunch waaraan zo’n 300 buurtgenoten deelnamen. De brunch werd muzikaal omlijst door popkoor ‘PUUR’ uit Haarle. ’s Middags werden de ballonnen opgelaten door de kinderen van de basisschool en vond aansluitend de zeskamp ‘Hawaiverlo’ plaats, die in tropische sferen plaats vond. Na de zeskamp zat de tent bomvol, en zette de funband Blixem de muziek in rond 5 uur om er een grandioos eindfeest van te maken.

Al met al was Kermis Averlo weer een groot succes te noemen. Het buurtschap ten noorden van Deventer heeft een fantastisch weekend gehad.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.