honderd jaar voetbal in wijhe

Zo is het plan om alle historische foto’s van VV Wijhe, SV IJsselboys en van Wijhe ’92 te gaan digitaliseren en daarvan een mooie selectie te maken. De meest waardevolle en leuke foto’s worden daaruit geselecteerd en de top 100 hiervan zal op verschillende manieren getoond worden.

Verder wordt gedacht aan het draaien van oude videobeelden en filmopnamen. Ook een wedstrijd tussen de ‘geel witten’ en de ‘groen witten’ is een optie die wordt bekeken. Met misschien nog wel een soort reünie hieraan gekoppeld.

In het archief van Wijhe ’92 is al het nodige te vinden over de historie van het voetbal, maar voor het 100-jarig voetbaljubileum in Wijhe zijn wij nog op zoek naar oude voetbalfoto’s, maar ook naar materialen van één van de voetbalverenigingen uit Wijhe zoals oude voetbalkousen, voetbalschoenen, vaantjes en clubbladen. Ook zoeken wij nog video’s en filmopnamen met Wijhese voetbalbeelden. Hem je iets in bezit dat (misschien) historisch waardevol is voor 100 jaar voetbal in Wijhe? Neem dan contact op met Gerard Nanninga (g.nanninga@vodafonevast.nl).

Om één en ander te realiseren, is Wijhe ‘92 nog op zoek naar een aantal mensen die een tijdelijk klus willen doen. Zoals iemand die wil helpen met het inscannen van foto’s en die zorgt voor het overzetten van video en filmopnamen op dvd. Ook iemand die het leuk vindt om een wedstrijd te organiseren tussen oud-spelers van IJsselboys en Wijhe en/of een reünie wordt nog gezocht. Heb je interesse en wil je mee helpen? Meld je dan svp bij John Voppen, secretaris van Wijhe ’92, (hjwa.voppen@hetnet.nl).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.