henk holtmaat voert campagne voor cda

Henk Holtmaat is door het CDA Bestuur op de vijfde plaats van de kandidatenlijst geplaatst. “Het doet mij deugd dat het CDA Bestuur veel vertrouwen in mij heeft”, laat Henk weten. Henk heeft sinds 2009 zitting in het Algemeen Bestuur van het Waterschap Groot Salland namens het CDA.

“Als fractiewoordvoerder waterkwantiteit, waterafvoer en waterkeringen en woordvoerder Financiën, ken ik inmiddels de problematiek van het waterschap en zaken waar zij voor staan heel goed. Vanaf heden zal ik campagne gaan voeren voor een goed verkiezingsresultaat van het CDA”, laat hij weten.

Henk hoopt dat de kiezer in Salland in maart 2015 veel vertrouwen in hem heeft en op hem stemt. “Omdat ik een echte Sallander ben, de mensen ken, hun taal spreek en de zaken die op het gebied van de waterhuishouding en waterzuivering spelen goed voor het voetlicht kan en zal brengen, hoop ik dat vertrouwen waar te maken. Dit kan ik alleen wanneer de kiezers mij steunen, zonder jullie vertrouwen en stem red ik het niet”, laat hij weten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.