heino vergeet te winnen in groenlo

Heino speelt voor de tweede keer op rij gelijk in de eerste klasse E. Na het gelijke spel vorige week tegen Rigtersbleek werd dit weekend de punten gedeeld met SV Grol uit Groenlo.

Nog binnen het kwartier kreeg Heino te maken met een fikse tegenvaller. Hidde Smeenk viel uit met een enkelblessure. Jesper Schokker wordt in het veld gebracht als zijn vervanger.Na een klein kwartier komt Grol op eigen veld op een 1-0 voorsprong. Lennard Walterbos maakt de openingstreffer. Vijf minuten voor de rust komt Heino op gelijke hoogte met Grol. Robin Gerritsen maakt de gelijkmaker. Voor Grol een dubieuze tegentreffer aangezien de grensrechter zijn vlag in de lucht deed voor buitenspel. Desalniettemin keurt de leidsman het doelpunt van Gerritsen goed.

Vier minuten na de rust zet Christian Pillen Grol op een 2-1 voorsprong. Lang kunnen de supporters uit Groenlo hier niet van genieten. Een tiental minuten later maakt wederom Robin Gerritsen de gelijkmaker. Met nog een halfuur te spelen heeft Heino het beste van het spel, maar tot een doelpunt komen de mannen van Marc Lobbert niet. Heino blijft steken op 2-2 en is nog wel ongeslagen in de eerste klasse E. Desondanks zal Heino met een gemend gevoel teruggaan naar Heino. Er zaten nog twee punten in het vat die jammer genoeg niet gepakt zijn.

Volgende week zondag speelt Heino thuis. Dan komt Longa’30 uit Lichtenvoorde op bezoek in Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.