heiki laing pakt zevende plek in halle

Heiki Laing (18) uit Haarle heeft in de achtste nationale wedstrijd van de KNMV in Halle een zevende plaats weten te behalen. Tijdens de start van de eerste manche kwam Heiki slecht uit het starthek en moest achteraan sluiten. Toch wist hij zich snel naar voren te rijden en lag op plek elf toen hij zijdelings bij de valpartij van zijn twee voorgangers betrokken raakte. Hierdoor kwam Heiki alsnog ten val waardoor hij weer terug verwezen werd naar het achterveld. Hij pakte zijn ritme snel weer op en ging opnieuw in de aanval. Dit resulteerde uiteindelijk nog in de tiende plaats.

De start van de tweede manche was beduidend beter. In de middenmoot kwam hij de eerste ronde door. Gaandeweg de wedstrijd en met name in de slotfase, wist hij een flink aantal plaatsen te winnen en finishte als vijfde.

In de daguitslag waren de behaalde posities goed voor de zevende plaats.

Volgende week zondag 21-09-2014 zal Heiki weer aan de start staan tijdens de NK nationalen/inters in Heerde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.