heiki laing pakt podiumplek in heerde

Heiki Laing, rijdend voor het MX Twente team, heeft zondag 21 september een derde plaats behaald tijdens zijn negende NK MX2 wedstrijd van de KNMV in Heerde. In de kwalificatietraining zette Heiki de tweede tijd op de klok.

Tijdens de start van de eerste manche was Heiki goed uit het hek maar werd vrij snel ingesloten waardoor hij als laatste moest aansluiten. Heiki liet het er niet bij zitten en zette de aanval in. Ronde op ronde wist hij plekken te winnen en finishte als vierde.

De start van de tweede manche was goed en Heiki ging met de kopmannen de eerste bocht in. Helaas kende deze start weinig geluk want de kopmannen kwamen ten val. Ook Heiki kreeg er een tik van mee en kwam ook ten val. Met een behoorlijke achterstand begon Heiki zijn wedstrijd. Ook nu reed hij een sterke race en finishte als derde.

Beide resultaten waren goed voor een derde plaats in de daguitslag.

Op zondag vijf oktober zal Heiki zijn laatste NK wedstrijd van dit seizoen verrijden in Oss.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.