Home / archiefcentraal / heeten zakt verder na nieuwe nederlaag

heeten zakt verder na nieuwe nederlaag

Heeten heeft zondagmiddag met 0-2 verloren van Colmschate. Het was de tweede nederlaag op rij voor de ploeg van trainer Marco Onderberg, dat het seizoen met twee zeges nog zo goed begon. Heeten staat nu achtste in de Derde Klasse B.

Na een ruim kwartier opende Jard Kamperman Leferink namens Colmschate de score. Hij zorgde ervoor dat zijn ploeg met en 0-1 voorsprong ging rusten. Vijftien minuten na rust was het opnieuw raak, ditmaal was Jarmo van ’t Hof de doelpuntenmaker.

Heeten kwam er nauwelijks nog aan te pas. Zeker na de tweede gele kaart van Laurens Tepperik was de wedstrijd gespeeld. Heeten heeft na vier wedstrijden zes punten. Dat zijn er drie meer dan Vaassen, de tegenstander van volgende week.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.