Home / archiefcentraal / heeten wint verdiend en zakelijk van promovendus

heeten wint verdiend en zakelijk van promovendus

Sallandia heeft het niet voor elkaar gekregen om te imponeren in de 3e klasse. Het strijdbare team van Johan van Ommen ging roemloos ten onder tegen Heeten. De uitploeg toonde haar ervaring en ging met een 1-4 zege op zak naar huis.

In de eerste helft kon Sallandia nog aardig mee komen in het niveau van de Heetenaren. Hierdoor gingen beide teams ook rusten met een 1-1 gelijke stand op het scorebord.

In de tweede helft toonde Heeten haar klasse en ervaring en kwam de ene kans naar de andere. Hierdoor wist de uitploeg al snel op een 1-2 stand te komen. Omdat Sallandia meer druk ging zetten kwamen er steeds grotere ruimtes achter de verdediging van de Deventenaren. Van deze ruimtes maakte Heeten dankbaar gebruik en ging de marge van één doelpunt verschil al vlot naar drie doelpunten verschil.

Volgende week mag Sallandia voetballen tegen promovendus ZVV’56 die wel wist te winnen. Vorig seizoen speelde beide teams nog tegen elkaar in de finale van promotie. Toen trok ZVV aan het langste eind en promoveerde Sallandia alsnog via de verliezerspoule.

Heeten speelt volgende week thuis tegen Epe. De twee elftallen kennen elkaar. Vorig jaar zaten beiden bij elkaar in de competitie (3e klasse B).

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.