heeten laat goede reeks eindigen

Na twee goede overwinningen van SV Heeten hebben zij dit zondagmiddag niet voorgezet. Op het eerste gezicht leek het een makkelijke wedstrijd te gaan worden voor de Heetenaren, maar Markelo liet in eigen huis zien dat zij over goede voetballers beschikken. Na negentig minuten liet de thuisploeg een 1-0 eindstand noteren.

In de eerste helft waren er een paar kansen voor beide teams. Echter wisten de spitsen van de teams deze kansen niet te verzilveren. SV Heeten had een kleine overhand, maar Markelo was voornamelijk gevaarlijk via de counter. Met rust stond nog steeds de brilstand genoteerd op het scorebord.

Net na de thee was het Markelo die het best uit de startblokken kwam. Jorrit Klein Braskamp verzilverde op knappe wijze een kans en bracht hiermee zijn team aan de leiding.

Na de openingstreffer nam Heeten het initiatief. Echter wist de uitploeg haar kansen maar niet te benutten en stond na negentig minuten voetballen de 1-0 als definitieve einduitslag op het scorebord.

Volgende week mag SV Heeten het proberen tegen SV Colmschate’33. SV Colmschate heeft afgelopen zondag pas voor het eerst gewonnen na drie duels. Van Heerde en Vaassen werd er verdiend verloren. Sallandia, die ook niet in al te beste staat verkeerd, kon echter niet winnen van de Deventenaren. De wedstrijd eindige in 3-1. Vorig jaar zaten beide teams ook al bij elkaar in de competitie. Op sportpark Heeten wordt er om 14.00 gespeeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.