heel veel winterjassen bij stout jeans

‘‘Nieuw voor de heren is het merk ONLY & SONS. Het is een jong modisch merk met stoere tops en truien, gave slim fit jeans, bikerjacks en mooie shirts. Voor de meiden is SISTERSPOINT nieuw. Beide merken als enige verkrijgbaar in Raalte! Sisterspoint brengt om de twee weken nieuwe Musthaves gebaseerd zijn op de huidige trends. Natuurlijk vind je bij STOUT! jeans ook merken als Jack & Jones, LTB, Petrol Twinlife ICHI , Only, Mavi en Vila. De kleuren zijn naast zwart ook nude en poederkleuren, winterrood en oudblauw’’.

In het bijzonder vertelt Willemien over de rok: ‘‘Dat is een echt musthave voor deze winter. Je vindt ze in diverse modellen, lengtes en materialen, zoals nepleer. Het is erg leuk te combineren met een high heel of sneaker voor een stoere look . Kom bij ons langs en laat je inspireren!’’

Alle winkels op gebied van mode in de breedste zin des woords tonen zaterdag 13 en zondag 14 september de nieuwe collectie. Iedere modezaak heeft die zaterdag een extra activiteit. Op koopzondag zijn er twee grote modeshows in het centrum van Raalte.

De modeshows beginnen om 13.30 uur en 15.00 uur zodat je daarna nog een bezoek kan brengen aan de verschillende modewinkels. Deze sluiten om 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.