heeft broekland een kopie kunstwerk

De kunstredacteuren van Roalter Wind zijn op hun culturele strooptocht door de gemeente Raalte gestuit op een bedenkelijk gevalletje van plagiaat. Om welk kunstwerk het precies gaat wil Teun de Haan nog niet verklappen. Wel wil hij er de Broeklanders op wijzen dat ‘hun’ kunstwerk ook in Duitsland in het dorpje Rees staat. “Op zich is dat natuurlijk niet heel erg, kunstwerken worden wel vaker in serie vervaardigd. Van de beroemde haan bij hotel De Zwaan zijn ook meerdere exemplaren gemaakt.”

Vanaf volgende week vrijdag 26 september is het hele verhaal te lezen in de nieuwste Roalter Wind. Dit herfstnummer is trouwens ook af te halen bij Hoogeboom Raalte. Jurgen en Gert Hoogeboom zijn inmiddels ook erkend als Afhaalpunt Roalter Wind. “Wij houden van afval, dus u kunt gewoon uw oude Roalter Wind bij ons inleveren. Krijgt u van ons weer een nieuw exemplaar.” Roalter Wind is vanzelfsprekend blij met dit nieuwe afhaalpunt: “Net als veel andere bedrijven draagt Roalter Wind op deze wijze bij aan een duurzame samenleving. Daar wordt iedereen beter van!” aldus Roné van der Vliet, een van de founding fathers van het magazine.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.