harry eshuis man of de match

Met een ronde van twee onder par (52 slagen) over de 18 holes was Harry Eshuis de man of de match in Lemele. Maar liefst 40 stableford punten scoorde Harry hiermee en bracht zijn handicap nu op 1,8. Wij ontvingen een verslag.

Jan Willem van den Berg en Jos Harmsen ieder met 55 slagen, en Hans Strijkveen en Jan Hekman met 56 slagen kunnen ook terug zien op een mooie ronde. Bert Duerink en Dinand Scholten hadden 59 slagen, Tonnie Reimink 60 en Henri Duerink en Henk Bendijk 61slagen en vielen allen dus in de punten voor het strokeplay klassement. Drie spelers scoorden 4 birdies ( maar twee s en lagen nodig voor een hole) Harry Eshuis deed dit op de holes 2, 3 6 en 7, Jan Willem van den Berg op de holes 1,8,12 en 16 en Jos Harmsen op de holes 2,7,8 en 14.

Jan Hekman en Henk Bendijk scoorden drie birdies, Jan op de holes 5,6 en 12 en Henk op de holes 1, 5,en 7. Jan Nekkers had deze week de nearest to the pin op hole 18 en wel op 56 cm van de hole. Zoals gemeld Harry Eshuis speelde 40 stableford bij elkaar, Hans Kok deze week 39, Gerrit Ekkelkamp en Mieke Bendijk 37, Jan Willem van den Berg, Jan Hekman, en Tonnie Reimink 36 stableford punten. Jos Harmsen, Bert Duerink, Dinand Scholten, Henri Duerink en Ties Straatman scoorden 35 stableford en al deze spelers kregen punten voor het tussenklassement.

De tussenklassementen waar in aan het eind van de competitie de twintig beste uitslagen mee tellen wordt zowel in het strokeplay als in stableford klassement aangevoerd door Hans Strijkveen met respectievelijk 180 en 129 punten. In het strokeplay klassement staat Jan Willem van den Berg op 151 punten en Jan Hekman op 145 punten en volgen dus al op grote achterstand op Hans. De volgende is Henri Duerink met 112 punten. In het stableford klassement staat Tonnie Reimink op plaats twee met 101 punt en Henri Duerink is derde met 89 punten. Jan Willem van den Berg met 88 en Ties Straatman met 87 punten zijn de achtervolgers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.