hans klok in de deventer schouwburg

Nederlands bekendste illusionist Hans Klok komt naar Deventer. Na zijn recente internationale successen en vele tienduizenden bezoekers in Nederland van zijn show The New Houdini is Hans Klok nu op 16 en 17 september te zien in de Deventer Schouwburg.

De hele wereld omarmt deze show sinds Hans’ triomf op het Internationale Circus Festival van Monte Carlo. Daar werden zijn optredens bekroond met staande ovaties en een van de Oscars van dit prestigieuze circusfestival, de Zilveren Clown. Voor het eerst in het 38-jarig bestaan van dit festival werd nu een illusionist tot winnaar uitgeroepen. Hans speelde een belangrijke rol in Monte Carlo. Naast zijn optredens opende hij dit wereldevenement en sloot het af in een verrassende finale.

Talrijke aanbiedingen kwamen uit China, Rusland, Dubai en heel Europa. Hans werkt nu echter aan een nieuwe show en wil nu eerst in Nederland de afscheidstournee maken van The New Houdini, die al eerder onder meer ruim tien weken uitverkocht te zien was in Carré. In The New Houdini zal Hans voor een aantal nieuwe illusies zorgen, die veel stof tot gesprek zullen leveren. Ook zullen een aantal circus acts van wereldniveau, zijn sexy magic diva’s en The Houdini Dancers meewerken aan deze grootste illusieshow ter wereld.

Naast de slogan ‘spanning, schoonheid en sensatie’ kan daar nu ook het woord stunts aan worden toegevoegd. Houdini was de meester der ontsnappingen en presenteerde illusies, die nu het publiek nog in hun ban krijgt, maar hij voerde ook riskante stunts uit. Hij bracht, aldus kenners, voor het eerst in een illusieshow levensgevaar op het toneel. Hans evenaart hem hierin.

Voor deze voorstelling heb je dan ook eigenlijk alleen het puntje van de stoel nodig. In Monte Carlo, maar ook in Londen, Parijs, Berlijn en Las Vegas was iedereen niet alleen onder de indruk van Hans’ illusies en stunts, maar ook van zijn snelheid die hem de titel ’s wereld snelste illusionist opleverde. Hij wordt geroemd om zijn passie en zijn charisma die je niet alleen blijven verbazen maar waardoor je ook van hem gaat en blijft houden.

De shows in de Deventer Schouwburg beginnen om 20.00 uur. Kaarten zijn nu te reserveren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.