Home / archiefcentraal / hams scheidsrechter tijdens strongest men

hams scheidsrechter tijdens strongest men

Jarno Hams leidt dit jaar de wedstrijd Celtic Strongest Men, wat een vast onderdeel is van het tienjarige Keltisch Festival Wijhe. Deze zevenvoudig ‘Sterkste Man van Nederland’ heeft al eerder, in 2006, als scheidsrechter opgetreden tijdens de Celtic Strongest Men. “De organisatie is zeer verheugd dat hij bij de tiende verjaardag van het Keltisch Festival aanwezig wil zijn”, aldus organisator Ricky Olthof.

Het Keltisch Festival Wijhe wordt gehouden op zaterdag 6 september in het park Wijhezicht en is een onderdeel van de Wiejese Diekdaegen. De strijd om de titel ‘Celtic Strongest Men’ begint om 12:00 uur. Kijk voor meer informatie op www.keltischfestivalwijhe.nl

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.