Home / archiefcentraal / haarle wint bij holten

haarle wint bij holten

SV Haarle schrijft na de vierde speelronde weer drie punten bij. In de vierde klasse H werd Holten op een 1-2 nederlaag getrakteerd. Door de zege klimt Haarle een paar plekjes in de ruime middenmoot.

De ploeg van Richard Smit trof na twintig minuten doel. Erik Westendorp werkte de bal met zijn hoofd achter de doelman van Holten. Lang kon de formatie uit Haarle niet van de voorsprong genieten. Vier minuten later viel de gelijkmaker namens Holten. Het was de eerste goede aanval die Holten op mat legde. Haarle wilde voor rust nog uitlopen op Holten, maar enkele goede aanvallen werden niet afgerond. Hierdoor zochten beide teams met 1-1 de kleedkamers op.

In de tweede helft speelden beide teams frivool voetbal, maar tot grote kansen kwam het niet. Beide verdedigingen kwamen niet in grote problemen. Gescoord werd er nog wel in de tweede helft. Arnon Zwijnenberg werd matchwinner in Holten. Hij scoorde in de 83e minuut de beslissende 1-2. Na het doelpunt zette de thuisploeg nog wel aan, maar met wat fortuin hield de Haarle stand.

Zondag 5 oktober gaat Holten op bezoek bij SV Zwolle en speelt Haarle in en tegen Diepenveen.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.