Home / archiefcentraal / haarle boekt eerste seizoenszege

haarle boekt eerste seizoenszege

Sv Haarle heeft de eerste punten van het seizoen binnen. Tegen IJsselstreek uit Deventer werd er met 3-1 gewonnen. Vlak voor het eindsignaal stond het nog 1-1, maar in de uiterste slotminuten sloeg Haarle toe.

Haarle was nog puntloos in de vierde klasse H en de ploeg kwam razendsnel achter door een doelpunt van Fabian Kruize. Een slechter begin was niet mogelijk voor de formatie uit Haarle. Met een 0-1 tussenstand zochten beide teams de kleedkamers op.

Na dik een uur zag IJsselstreek de opponent op gelijke hoogte komen. Rick Hobert vond het net namens Haarle. Tot de negentigste minuut gaf het scorebord een puntendeling aan. In de extra tijd bracht Eric Westendorp en Jari ten Have Haarle in euforie. De eerste drie punten zijn een feit.

“Belangrijke punten. We zijn nu van de nul af. Er waren veel kansen voor nodig. Maar we hebben verdiend gewonnen”, liet Haarle-speler Eric Westendorp aan De Stentor weten.

Volgende week zondag krijgt IJsselstreek bezoek van ABS en speelt Haarle uit tegen Holten.

Lees ook

Expositie Y-Factor 3 in Holstohus

OLST – Tot en met 26 februari is in het Holstohus de expositie ‘Y-Factor 3’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.