grote expositie en kunstroute in olst wijhe

Met de Grote Expositie van ’t SAL in het gemeentehuis Olst-Wijhe wordt zaterdag 6 september de start van de jaarlijkse Kunstroute ingezet. In het weekend van 6 en 7 september kun je namelijk naast bij de expositie van ’t SAL in het gemeentehuis terecht bij 19 kunstenaars op de gemeente die op 12 locaties hun werk tentoonstellen.

’t SAL is een kunstenaarsplatform in de gemeente Olst-Wijhe. Er zijn 28 kunstenaars bij aangesloten. Het platform maakt kunst toegankelijk voor een breed publiek en dat is precies waar KIJK Wijhe ook naar streeft. Voor de overzichtsexpositie van ’t SAL werken ’t SAL en KIJK Wijhe samen en brengen in het eerste weekend van september beeldende kunst van 22 kunstenaars dicht bij de bezoekers.

De exposities van KIJK Wijhe zijn altijd te bekijken bij de entree en in de hal van het gemeentehuis. Voor deze grote expositie stelt het gemeentehuis niet alleen de raadszaal beschikbaar, maar is speciaal op zaterdag 6 en zondag 7 september geopend.

De beschikbaarheid van de grote ruimte en de openstelling maakt het mogelijk de verschillende stijlen, disciplines en technieken van zoveel kunstenaars bijeen te brengen en je een veelzijdig kunstbeeld te bieden, zodat er heel wat te beleven valt.

In het gemeentehuis liggen flyers met een overzicht van de deelnemende kunstenaars voor de Kunstroute, waar ze verblijven en de route daar naar toe. De Grote Expositie en de Kunstroute zijn zaterdag 6 en zondag 7 september van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken in het Gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Wijhe en vervolgens in diverse ateliers in Olst-Wijhe.

Na de kunstroute blijft een fraai deel van het werk tentoongesteld tot en met 31 december. Te bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.