Home / archiefcentraal / gratis computerhulp in bibliotheek raalte

gratis computerhulp in bibliotheek raalte

Mensen met vragen op het gebied van computers kunnen op e tweede en vierde donderdag van de maand terecht in de Bibliotheek in Raalte. Deskundigen van HCC en Seniorweb helpen iedereen op weg. De eerste bijeenkomst van dit seizoen is op donderdag 11 september van 13.30 tot 16.30 uur.

Computerhulp

Wie vragen heeft over de eigen computer of laptop doet er verstandig aan deze mee te nemen. Monitor, muis en toetsenbord zijn aanwezig. Bij problemen met bepaalde programma’s moet men de originele software meenemen.

De vrijwilligers geven individuele hulp in een passend tempo. Toegang en hulp is gratis, ook voor wie geen lid is van de Bibliotheek. De data voor dit jaar zijn: 11 en 25 september, 9 en 23 oktober, 13 en 27 november en 11 december.

Speciaal onderwerp

Eén keer per maand is er extra aandacht voor een computeronderwerp waar veel vragen over zijn. Op 25 september geeft Peter Faessen van HCC, van 14.00-15.00 uur, een presentatie over moderne technologie. Google Glass, Smartwatches, kwantum computing en 3D-printen zijn onderwerpen die de revue passeren. Ook op 23 oktober en 27 november wordt een speciaal onderwerp behandeld.

Lees ook

Expositie Y-Factor 3 in Holstohus

OLST – Tot en met 26 februari is in het Holstohus de expositie ‘Y-Factor 3’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.