gemeente maait deel heg flierefluiter weg

Gemeentewerkers hebben dinsdag per ongeluk een deel van een heg van recreatieboerderij de Flierefluiter weggemaaid. Saillant detail: De heg moest juist in opdracht van de gemeente door de Flierefluiter geplaatst worden.

“De werkers van de gemeente hadden bij het maaien niet gezien dat de bewuste begroeiing een heg was,” vertelt Erwin Pronk van de recreatieboerderij. Hij kan er eigenlijk ook wel een beetje om lachen. “Ik wil er ook absoluut geen halszaak van maken.”

Dat dit de gemeente juist bij de Flierefluiter moet gebeuren, is natuurlijk ook wel een beetje om te grinniken. De recreatieboerderij en de gemeente hebben een lange historie van juridisch getouwtrek achter zich.

De gemeente Raalte laat weten te intern onderzoeken of ze de schade veroorzaakt hebben. Als dat het geval blijkt, dan wordt de aangerichte schade door Raalte hersteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.