geen heraanbesteding tcr in hoger beroep

TCR laat het er niet bij zitten en denkt er over in hoger beroep te gaan. “Wij hebben morgen een gesprek met onze advocaat en dan gaan we bekijken wat de vervolgstappen zijn. Hoe lang dit duurt, durf ik niet te zeggen. Dat horen we hopelijk morgen.”

TCR vervoert tot nu toe de leerlingen in onder meer Raalte, Dalfsen, Deventer en Olst-Wijhe. De voorlopige gunning ging een paar maanden geleden naar Willemsen de Koning, die ook al de aanbesteding van de Regiotaxi won.

“Het is te hopen dat we in hoger beroep horen dat de aanbesteding over moet. Want anders is het rampzalig voor de werkgelegenheid in Raalte, maar ook in de rest van de regio.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.