gb betreurt sluiting distributiecentrum

De partij betreurt de keuze van Jumbo om het distributiecentrum aan de Almelosestraat in Raalte te sluiten zeer. “Jumbo, voorheen Schuitema, was jarenlang een belangrijke werkgever in Raalte”, aldus fractielid Jasper Guldemond.

Hoewel Gemeentebelangen naar eigen zeggen bedrijven een aantrekkelijk vestigingsklimaat wil bieden om de lokale economie te stimuleren, ziet zij hier geen hoofdrol weggelegd voor de gemeente. “Het primaat ligt bij het bedrijfsleven zelf. De rol van de gemeente dient vooral faciliterend te zijn.”

Gemeentebelangen Raalte gaat er vanuit dat de directie van Jumbo er alles aan zal doen om de medewerkers richting passend alternatief werk te begeleiden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.