flinke thuisnederlaag voor overwetering

In de Tweede Klasse J is Overwetering in eigen huis flink onderuit gegaan. In Olst was Achilles’12 met 1-4 te sterk voor de ploeg van Henk van Norel.

Bij rust was de schade, 0-1 achter, nog te overzien voor Overwetering. De tweede helft was echter nog maar net begonnen of de achterstand was al verdubbeld. De spits van Achilles’12 profiteerde dankbaar van een zwakke terugspeelbal. Via Mohammed Kifeta kwam Overwetering terug tot 1-2, maar Achilles pakte de draad weer op en liep uit naar 1-4.

Overwetering kan terugkijken op een beroerde start van de competitie. Na twee wedstrijden heeft het pas één punt gepakt. Volgende week staat de derby tegen Wijhe’92 op het programma, ook zij hebben pas één schamel puntje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.