flair fashion boyfriend stijl en mooie sneakers

‘‘Dit najaar zien we de vest in alle soorten materialen en modellen terug. Nieuw is de boyfriendvest’’, vertelt Esther Hietberg van Flair fashion. ‘‘Zo zou ik je kunnen aankleden in een smal broekje met sneakers eronder en een boyfriendvest erboven’’.

De boyfriend-stijl en het oversizede zie je bij Flair fashion in de nieuwe collectie veel terug. Bijvoorbeeld ook in de winterjas van Inwear. ‘‘Naast het oversizede is daar ook het rokje gecombineerd met een rechte grote trui. Maar voor degene die hier niet van houdt is ook het klassieke model vest of blazer bij Flair fashion te vinden’’, aldus Esther.

Bij Flair fashion hebben ze komend seizoen twee nieuwe merken: Gustav en Glamorous. Esther: ‘‘Gustav heeft veel uitgewerkte broeken en blouses in ton sur ton kleuren. Glamorous is met name een merk voor de jong volwassene vrouw, de stijl is gedurfder en uitbundiger met hier en daar extra applicaties zoals kettingen en stoere knopen. Van Glamorous hebben we naast de kledinglijn komend seizoen ook sneakers en laarzen’’.

Alle winkels op gebied van mode in de breedste zin des woords tonen zaterdag 13 en zondag 14 september de nieuwe collectie. Iedere modezaak heeft die zaterdag een extra activiteit. Op koopzondag zijn er twee grote modeshows in het centrum van Raalte.

De modeshows beginnen om 13.30 uur en 15.00 uur zodat je daarna nog een bezoek kan brengen aan de verschillende modewinkels. Deze sluiten om 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.