etalage vol kunst bij elferink in wijhe

De etalage van Elferink Mode in Wijhe is een groot kunstwerk. Dit in verband met de Kunstroute op zaterdag 6 en zondag 7 september, tijdens de Wiejese Diekdaegen. Medewerkers van Atelier de Verbeelding zorgen al vele jaren voor de inrichting van de etalage.

Qua mode is het dit najaar ‘mix je eigen najaarsmode’ bij Elferink. De najaarsmode kenmerkt zich vooral door de mooie dessins van de natuur en de oud hollandse schilders. Je eigen Mode-Mix maak je dit seizoen door te combineren met nieuw design en door combinaties te maken die je in eerste instantie niet had verwacht.

Tijdens de Diekdaegen houdt Elferink vandaag een stijldag nog tot 16.00 uur. Twee mannequins hebben in een doorlopende presentatie de nieuwste mode van Frank Walder – Gerry Weber – Weber Edition – Roberto Sarto geshowd. Als je snel bent kun je nog een glimp opvangen. Verder is er zondag 7 september koopzondag. De winkel is dan open van 12.00 tot 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.