Home / archiefcentraal / elferink wij hebben voor elke voet een schoen

elferink wij hebben voor elke voet een schoen

‘‘Trots zijn we onder andere op Timberland. Dit zijn wat grovere schoenen, waarvan ondertussen meer dan dertig modellen in de winkel staan. Ze zijn erg ‘hot’. Verder brengt Mjus sportieve enkellaarsjes van mooie materialen en zorgt de comfortlijn met bijvoorbeeld Piedi Nudi ervoor dat we voor elke soort voet een schoen hebben. Binnen deze lijn heeft Leontien van Moorsel een schoen ontworpen voor Wolky. Die staat ook in de winkel’’.

Bij Elferink Schoenen bieden ze extra service. Niels: ‘‘Zo kun je bij ons terecht als je een speciale schoen nodig hebt. In onze comfortlijn vind je bijvoorbeeld veel schoenen met een uitneembare zool of een speciale wijdtemaat. Verder kun je elke vrijdagmiddag gratis advies krijgen tijdens het inloopspreekuur bij een podotherapeut en is twee keer in de week de pedicure aanwezig’’.

Alle winkels op gebied van mode in de breedste zin des woords tonen zaterdag 13 en zondag 14 september de nieuwe collectie. Iedere modezaak heeft die zaterdag een extra activiteit. Op koopzondag zijn er twee grote modeshows in het centrum van Raalte.

De modeshows beginnen om 13.30 uur en 15.00 uur zodat je daarna nog een bezoek kan brengen aan de verschillende modewinkels. Deze sluiten om 17.00 uur.

Lees ook

Gratis cursus Kennismaken met Mindfulness

OLST/WIJHE – Impluz biedt vanaf maandag 31 januari de gratis cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.