elders breidt assortiment lazy days verder uit

Joop Elders Sanitair in Raalte heeft haar assortiment uit de lijn Lazy Days verder uitgebreid. De lijn is sinds de introductie in 2013 erg in trek. Lazy Days-badkamers onderscheiden zich vooral van het reguliere aanbod door hun prijs. De badkamers zijn snel leverbaar, scherp geprijsd, kwalitatief bovengemiddeld en bovendien erg eigentijds.

Erik Schut van Joop Elders licht het concept van Lazy Days toe: “Vorig jaar hebben we de lijn geïntroduceerd. Vanaf het eerste moment was de lijn erg in trek. Daarom hebben we besloten het assortiment uit te breiden.”

“Lazy Days-badkamers zijn lekker pittige badkamers die snel leverbaar zijn voor een hele scherpe prijs,” aldus Schut. “Klanten kunnen er voor kiezen om de badkamer zelf te monteren of om dat te laten doen. Ze kunnen het zelfs eerst proberen en als het dan niet lukt kunnen ze ons alsnog inschakelen. Bellen voor hulp mag natuurlijk ook altijd.”

Op de Lazy Days badkamers worden kwalitatief geen concessies gedaan. “Daar geven we, net als op ander sanitair dat bij ons gekocht wordt, garantie op. En met die garantie is het dik in orde.” De Lazy Days badkamers zijn speciaal geschikt voor mensen die niet per se heel diep in de materie van sanitair willen duiken. “Maar die wel een mooie badkamer willen,” aldus Schut.

De badkamers uit de Lazy Days-lijn zijn meestal al binnen een week leverbaar. Door de gunstige prijs is de lijn erg aantrekkelijk voor starters op de woningmarkt. Wie meer informatie over de badkamerlijn wil, kan terecht bij Joop Elders Sanitair.

Je vindt Joop Elders Sanitair aan de Boeierstraat 4 in Raalte. Zie ook staging2.joopelders.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.