ehbo koopt reanimatiepop en aed trainers

De Aktie Hart voor Salland van de Rabobank heeft de EHBO vereniging Luttenberg- Mariënheem dankzij de uitgebrachte stemmen een mooi bedrag opgeleverd. Ook is een subsidie ontvangen uit het fonds Maatschappelijke initiatieven van de provincie Overijssel. De vereniging kan het nieuwe oefenseizoen hierdoor starten met een nieuwe reanimatiepop en nieuwe AED-trainers (Automatische Externe Defibrilator).

Dankzij deze subsidies kan de EHBO-contributie laag blijven voor de leden die hun vrije tijd beschikbaar stellen om zich te bekwamen in het verlenen van Eerste hulp o.a. voor de inzet bij evenementen. Tijdens de jaarvergadering van de EHBO vereniging konden de leden de nieuwe reanimatiepop en de trainers bewonderen!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.