eerste nederlaag voor lemelerveld

Lemelerveld heeft zondagmiddag met 0-1 verloren van PH. Voor de gepromoveerde ploeg van Edwin Duim was het de eerste nederlaag in de Tweede Klasse J.

Op het eigen Heidepark begon Lemelerveld aardig aan het duel. Via Sven Kruger en Koen Nijveld kreeg de ploeg mogelijkheden om de score te openen, maar zonder succes. Later in de wedstrijd was ook PH gevaarlijk, een kopbal eindigde op de paal. Grootste kans voor rust was toch weer voor Lemelerveld. Jordy Luchtenberg kon vanaf vijf meter vrij inkoppen, maar mikte in de handen van de doelman.

Een kwartier na rust viel het enige doelpunt van de middag. PH profiteerde van balverlies op het middenveld van Lemelerveld. De bal ging naar zijkant, werd voorgegeven en kwam voor de voeten van Sander Bekhuis. Hij schoot vervolgens tegendraads raak. Na de openingstreffer probeerde Lemelerveld nog van alles, maar de ploeg wist geen opening te vinden in de defensie van de Almeloërs.

“Over de hele wedstrijd gezien was het een terechte nederlaag”, gaf Edwin Duim, trainer van Lemelerveld, toe. “Voor rust was het redelijk gelijkwaardig, maar in de tweede helft was PH absoluut de betere.”

Volgende week speelt Lemelerveld een interessant duel, de ploeg gaat op bezoek bij Helios. Vorig jaar waren dat de twee ploegen die in de derde klasse met elkaar streden om het kampioenschap. Lemelerveld won de titelrace, Helios promoveerde later via de nacompetitie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.