een sportieve en stoere collectie bij mixxl

‘‘In de nieuwe collectie zie je dit jaar bij ons veel printjes’’, vertelt Ingrid ten Have, van MIXXL. ‘‘Als kleuren zie je overheersend veel bordeaux rood, maar ook zwart en grijs. Echte winterse kleuren dus’’.

De stijl die eruit springt bij MIXXL is een vrij stoere stijl. Ingrid: ‘‘Zo zie je nog veel nepleren jasjes, maar zie je ook combinaties van verschillende materialen terug en bijvoorbeeld ook studs en prints in één outfit. Ook zie je bij de kleding de sportieve invloeden terug’’.

Nieuwe merken hebben ze dit najaar niet bij MIXXL. Ingrid: ‘‘We zijn eigenlijk hartstikke tevreden over de merken die we hebben en daar hoeft op dit moment eigen niets nieuws bij. Maar uiteraard blijven we de andere merken volgen’’.

De week volgend op de modeshow houdt MIXXL een kortingsweek, zodat je voor een leuk prijsje hun eigentijdse nieuwe collectie voor vrouwen met een maatje meer kunt leren kennen.

Alle winkels op gebied van mode in de breedste zin des woords tonen zaterdag 13 en zondag 14 september de nieuwe collectie. Iedere modezaak heeft die zaterdag een extra activiteit. Op koopzondag zijn er twee grote modeshows in het centrum van Raalte.

De modeshows beginnen om 13.30 uur en 15.00 uur zodat je daarna nog een bezoek kan brengen aan de verschillende modewinkels. Deze sluiten om 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.