een goed passende jeans is erg belangrijk

Wat je het nieuwe seizoen bij Inmind ook veel ziet is de leer-look. Dit wordt verwerkt in blazers, jassen broeken en rokken. ‘‘Naast het leer, zie je later in het seizoen wollige en lange vesten. Die combineer je dan bijvoorbeeld met een strakke broek en een wijde blouse, ook te combineren met een harig of nepbont gilet’’, aldus Ellen.

Ellen: ‘‘Replay is ons nieuwe merk, zodat we als tegenhanger van G-star meer keus kunnen bieden. Verder zijn de merken 10 Feet, Maison Scotch, Supertrash en Nikki, van Nikki Plessen, erg populair bij ons’’.

Alle winkels op gebied van mode in de breedste zin des woords tonen zaterdag 13 en zondag 14 september de nieuwe collectie. Iedere modezaak heeft die zaterdag een extra activiteit. Op koopzondag zijn er twee grote modeshows in het centrum van Raalte.

De modeshows beginnen om 13.30 uur en 15.00 uur zodat je daarna nog een bezoek kan brengen aan de verschillende modewinkels. Deze sluiten om 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.