duizenden bezoekers op salland natuur fair

Beter weer dan vandaag had de organisatie van de Salland Natuur Fair zich niet kunnen wensen. En meer bezoekers ook niet. Duizenden mensen kwamen vandaag naar landgoed Groot Zwaaftink, tussen Heeten en Raalte, waar heel veel te doen was.

De focus van de fair ligt op het beleven, ervaren en genieten van al dat moois wat het buitenleven in Salland, maar ook daarbuiten te bieden heeft. En dat is gelukt. Honderden stands, demonstraties en vooral ook beleefstands vulden het landgoed. Niet alleen volwassen konden zich goed vermaken, ook voor kinderen was er enorm veel te doen. Zo waren er natuurlijk dieren, een beleefpad en werd er enthousiast verteld over vanalles in de natuur.

Fotograaf Alex Witteveen maakte een fotoreportage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.