Home / archiefcentraal / dorpshuis lierderholthuis is open

dorpshuis lierderholthuis is open

Het dorpshuis in Liederholthuis is op feestelijke wijze geopend. Onder leiding van de dorpsomroeper en zijn assistenten werden inwoners van Liederholthuis met vrolijke klanken naar de Kerkehoek verleid.

De dorpsomroeper en zijn assistent trokken afgelopen vrijdag de inwoners van Lierderholthuis uit huis. Gelokt door de vrolijke klanken van de Pompadoers, allen op weg naar de Kerkehoek. Daar vond de sluitingsceremonie plaats, met behulp van hofdames en lakeien en trompetgeschal van herauten. Het Kerkehoekboek werd overhandigd aan eregast Marietje Elshof, jarenlang met Hein winkel- en café-eigenaar in Lierderholthuis.

Vervolgens trok het gezelschap naar de nieuwe MFA, waar burgemeester Zoon de naam van ons Dorpshuis onthulde. In de sportzaal voltrok zich het officiële programma met speeches van de voorzitter, de wethouder, de pastor en Marietje. Daarnaast kon er genoten worden van toneelsketches over de totstandkoming van de accommodatie en vond de overhandiging van gezellige en mooie cadeaus plaats.

Daarna ging de volumeknop omhoog en was het feest! Het was nog lang gezellig in Lierderholthuis.

Lees ook

Infobijeenkomst over entree Hof van Rakhorst

HEINO – De werkgroep Heino Centrum houdt op dinsdag 28 september een informatiebijeenkomst in Café …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.