Home / archiefcentraal / dorpsdiner en modeshow starten olster feest

dorpsdiner en modeshow starten olster feest

Burgemeester Ton Strien deed de aftrap in een prachtige tent, met een compliment aan alle vrijwilligers die voor dit weekend een zeer divers programma hebben opgesteld. Vervolgens werd er in sfeer gedineerd: de straat, een familie, sponsoren, een kookclub, het Noaberhuus, vrienden en vriendinnen hadden heerlijke gerechten meegenomen. De tent was voor het dorpsdiner sfeervol ingericht met spullen van Kringloopwinkel ’t Goed. Zo was er een gezellige loungehoek, lagen er leuke tapijten en waren enkele tafels prachtig versierd met serviesgoed, kandelaren, vaasjes en andere grappige tweedehands spullen.

De modeshow van Bij de Buuren maakte duidelijk dat je er leuk uit kunt zien in kleding die al een keer door een ander gedragen is. Dames-, heren, kinder-, sport-, maar ook avond- en bruidskleding werd geshowd door gelegenheids mannequins. De één deed dat wat onwennig, de ander als volleerde mannequin. Twee jonge mannequins deden zelfs een dans op het podium.

Na afloop werd nog gedanst op de muziek van De Droststreetband, en velen genoten van de bier- en brownieproeverij die door slijterij De Dom en Ansie’s Browniestory was georganiseerd. Zo bleef het nog lang gezellig op de eerste avond van het OlsterFeest.

Lees ook

Lavorista arbeidsrecht advocatuur breidt uit in Salland

DEVENTER – Begin 2021 vestigde Lavorista arbeidsrecht advocatuur zich In Business Center L’Arc en Ciel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.