diverse podiumplaatsen voor atb team lveld

Na de Nederlandse Kampioenschappen is het in de zomer een paar weken rustig geweest met wedstrijden voor de mountainbikers van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld. Het voorlaatste weekend van augustus werd de draad weer opgepakt. In het Belgische Houffalize pakte Lyan Rensen tijdens de 70km Houffamarathon de overwinning bij de Dames. De week erop stonden de streetrace in Oldebroek en de Topcompetitie in Zoetermeer op het programma. In Oldebroek greep Rubin van de Kruisweg de overwinning bij de 13-15 jarigen en reed Raymond van de Kruisweg naar een sterke 5e plaats bij de Licentiehouders. Jeroen Wessel reed in Zoetermeer op een modderig parcours naar een 3e plaats bij de Amateurs.

In het Drentse Havelte werd op woensdag 3 september wederom een Streetrace verreden. Rubin van de Kruisweg kwam net als in Oldebroek als winnaar over de finish in de jeugdcategorie. Bij de Licentiehouders kwam Raymond van de Kruisweg sterk voor de dag door als 3e te finishen.

Tijdens de 3-uurs race in Oldebroek op zaterdag 13 september maakten de gebroeders Raymond en Dennis van de Kruisweg de koers hard. Bijna de gehele wedstrijd reden zij samen aan de leiding. Raymond trok uiteindelijk aan het langste eind en won de race. Zijn broertje Dennis werd 2e.

In Oldenzaal stond op zondag 21 september het Open Twents Kampioenschap op het programma. Bij de dames reed Lyan Rensen naar een derde plek. Bij de heren finishten Jeroen Wessel, Raymond en Dennis van de Kruisweg op de plaatsen 5, 6 en 8.

Het mountainbikeseizoen wordt volgend weekend afgesloten met de finale van de MTB Topcompetitie in Apeldoorn (27-28 sept). Op zondag 28 september staat tevens de start van het veldritseizoen op het programma. In Dordrecht wordt die dag de eerste Nationale cross verreden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.