dit jaar geen monstertrucks meer in raalte

In Raalte worden in 2014 geen shows met monstertrucks meer gegeven. Nadat de gemeente Raalte afgelopen maandag de vergunning van de show met monstertruck, die op 7 oktober op het MBI-terrein zou plaatsvinden, introk, heeft de organisatie van de show besloten al haar shows van dit jaar af te gelasten.

Het Stunt Movie Production-team heeft in overleg met alle gemeentes de shows voor oktober 2014 afgelast. Dit naar aanleiding van het drama wat zich afgelopen zondag in Haaksbergen heeft afgespeeld. “We vinden het verschrikkelijk jammer dat we de shows moeten afgelasten. Uit respect voor de slachtoffers en de nabestaanden vinden we het niet gepast om dit jaar nog een show te geven”, aldus teamleider Gino Winter.

In totaal zouden er in oktober nog 15 shows worden verzorgd, voordat het team in een winterstop van 6 maanden zou gaan. Overigens benadrukt het bedrijf dat bij het ongeval in Haaksbergen géén Monster Truck of coureur van Stunt Movie Production betrokken was.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.