Home / archiefcentraal / dienstencentrum swaeneword wordt buurthuis

dienstencentrum swaeneword wordt buurthuis

En iedereen mag meedenken over dat buurtcentrum. Op 16 september wordt een avond belegd om iedereen die dat wil, mee te laten praten. Aanmelden kan via info@sallandwonen.nl (naam, telefoonnummer, adres en leeftijd vermelden) of 0572 – 348 348. Bij het nieuwe buurtcentrum hoort ook een nieuwe naam. Ideeën? Die kun je die avond ook kwijt. Dit artikel staat in onze krant en op onze site, op de site kun je je naamsuggestie kwijt.

Om goed voorbereid naar de avond te komen, moet je weten wat de achterliggende gedachten zijn: De partijen willen af van het imago dat het Dienstencentrum alleen voor senioren is. De wens is een buurtcentrum voor jong en oud, voor alle bewoners van Raalte. Voor het slagen van dit plan is het van groot belang dat bewoners van Raalte een actieve rol krijgen bij het maken van de toekomstvisie. Plannen maken en hopen dat deze aansluiten bij de wensen en behoeften van de mensen is verleden tijd. De drie partijen willen vooraf de wensen en behoeften in kaart brengen. Alle ideeën zijn welkom van filmavond, peutergym en

kinderdagverblijf tot naailes, techniek-/moedercafé enzovoort.

Swaenewoerd is intussen al druk aan het verbouwen. Het huidige verzorgingshuis met 56 kleine zorgeenheden wordt een modern woongebouw met 30 ruime appartementen, waar Zorggroep Raalte zorg levert.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.