derde editie salvora volleybaldag raalte

De Raalter Volleybalvereniging Salvora verzorgt voor het derde jaar in samenwerking met Landstede Volleybal de Salvora Volleybaldag. Deze wordt dit jaar gehouden op 13 september met een internationaal tintje.

Om 13.30 tot 15.00 uur krijgen de trainers scholing van de hoofdtrainer van Salvora. Vanaf 15.15 uur is voor het publiek de tribune open in de Rohda-hal. Hier kan je de trainingsclinic van de A/B/C-jeugd en CMV-jeugd bijwonen.

Elk jaar wordt de Salvora Volleybaldag afgesloten met een wedstrijd op topniveau. Dit jaar gaat het zelfs om internationaal niveau, Landstede Heren 1 speelt namelijk tegen het Duitse SWD Powervolleys Düren. Deze wedstrijd wordt gehouden om 18.00 uur in Sporthal Tijeraan, maar de deuren zijn al drie kwartier ervoor geopend om ook de warming up te kunnen aanschouwen.

De gemeente Raalte ondersteunt deze dag vanuit het project ‘Raalte Gezond’ en verstrekt daarom gratis waterflesjes. Er wordt tevens een verloting gehouden met mooie prijzen.

Iedereen is kosteloos welkom bij de training en wedstrijd op 13 september.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.