de belte ontvangt gift na ludiek optreden

Dorpshuis De Belte heeft zaterdagochtend een gift van 5000 euro ontvangen. Toneelvereniging SPOTS kwam met veel toeters en bellen het terrein van het dorpshuis opgewandeld.

Met een ludieke korte voorstelling, waarin verbazing over de diversiteit van het dorpshuis centraal stond, liet de toneelvereniging zien hoe het normaal een oefenavond beleeft. Tot slot overhandigde de voorzitter van SPOTS, Gerard Hazelhekke, het bestuur een cadeau. Het bleek een spot te zijn met een gift van 5000 euro.

Het bestuur is erg blij met deze geweldige bijdrage. De leden van SPOTS willen hiermee aangeven dat ze er enorm naar uitzien om op deze locatie hun volgende voorstelling te geven.

In de Belte kan SPOTS gebruik maken van een geavanceerde licht- en geluidsinstallatie, waardoor ze deze niet meer in hoeven te huren. Met de nieuwe installatie krijgt de geluidsman het een stuk makkelijker. Repeteren op deze nieuwe locatie heeft nóg een voordeel: door de huidige indeling van de schuifwanden,

kan SPOTS op alle tijdstippen oefenen op het toneel, zonder dat de andere gebruikersgroepen daar last van hebben.

Naast de nieuwe locatie beginnen ze dit toneelseizoen ook met een nieuwe regisseur: Gerton van de Kamp.

Verder ligt er nog een uitdaging voor het maken van nieuwe decorstukken, de oude passen niet meer in verband met de gewijzigde maten van de ruimte.

Al met al hebben de toneelspelers van SPOTS veel zin om in De Belte te starten. SPOTS is nog wel op zoek naar nieuwe spelers. Lijkt het jou wat en wil je een avond sfeer komen proeven als ze repeteren?

Neem dan contact op met Gerard Hazelhekke via het telefoonnummer 321319

De korte voorstelling van Spots is te zien op de Facebookpagina van De Belte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.