dames salvora verliezen van beltrum

Afgelopen zaterdag, 27 september 2014, speelde Salvora DS1 de eerste uitwedstrijd en de tweede wedstrijd van het seizoen. Tegenstander was VIOS Beltrum DS1.

Na het afwerken van onze nieuwe wedstrijd warming-up konden we gaan inspelen met de door Carien achterover gedrukte ballen van VIOS Beltrum.

We begonnen matig aan de wedstrijd. We maakten veel eigen fouten en kregen de servepass niet zo goed onder controle, mede door een goede en vooral diepe serve van de speelsters van VIOS Beltrum. In deze set kregen we als team wel regelmatig een opleving. Het goede gevoel van die momenten moesten we proberen door te zetten in de set 2.

Ook in set 2 liep het spelletje nog niet. We maakten enkele mooie series met punten maar konden dit helaas niet doortrekken. Aan het einde van de set wist VIOS Beltrum de laatste punten binnen te slepen waardoor ook set 2 aan onze neus voorbij ging.

In set 3 keerde het tij. We speelden secuurder en maakten zelf mooie punten. Met een hoge servedruk hielden we de speelsters van VIOS Beltrum onder druk. Met 21-25 zaten we weer vol in de wedstrijd. Na deze gewonnen set moesten we de 4e set natuurlijk ook pakken om er wederom een 5-setter van te maken.

In deze set ging het lang gelijk op. Met een hoge servedruk aan onze kant en enkele mooie reddingen in de verdediging werd het een spannende eindstrijd die helaas met 25-23 door VIOS Beltrum werd gewonnen.

Een 3-1 verlies. Met z’n allen zijn we het erover eens dat we beter kunnen. Heads up en de komende week weer vol aan de bak op de training. Donderdagavond spelen we om 20.30 uur tegen Longa’59 in Lichtenvoorde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.