dames de bevers winnen van tornado

De dames van De Bevers hebben dit weekend hun eerste overwinning van dit seizoen geboekt in de eerste divisie. Tornado werd met 3-2 verslagen. Trainer Jan van Uitert stuurde ons een verslag.

Vorige week speelde De Bevers tijdens het debuut in de 1e divisie door de zenuwen een matige pot, tijdens de evaluatie hebben we hierover positief gesproken en tijdens de trainingen hebben we hieraan gewerkt om natuurlijk gereed te zijn voor de confrontatie met Tornado . Tijdens deze bespreking hebben we ook gesproken dat het zeer belangrijk wordt om zaterdag ons gewenste niveau te halen, weinig fouten te maken en niet te focussen op de gemelde problemen bij Tornado.

In 1e set denderde De Bevers over Tornado heen, met een uitstekende uitstraling van willen en moeten winnen werden de dames uit Geesteren met 25-17 aan de kant gezet. In deze set speelde De Bevers op alle fronten zoals we als trainers graag zien. Helaas werd de 2e set geen kopie van de 1e set, door teveel individuele fouten van De Bevers kon het team van Tornado het initiatief nemen en verdiend winnen met 25-23.

De 3e set werd een set waarvoor de supporters op het puntje van de bank gaan zitten, lange ralley’s en twee teams die er 100% voor de punten gingen, Mathilde Weijdeman timmerde met een geweldige klap de 25-23 voor De Bevers op de grond. Een geweldige set waarin De Bevers verdiend de 2-1 naar binnen sleepte.

In de 4e set lieten De Bevers de 3-1 overwinning helaas uit de vingers glippen, Tornado maakte gebruik van het concentratieverlies van De Bevers en de individuele fouten. De 5e set speelde De Bevers onverwacht een uitstekende set, libero Ellen Morrenhof speelde alsof ze al jaren in de 1e divisie speelt hierdoor werd deze set met 15-13 verdiend door De Bevers gewonnen.

Een 3-2 overwinning van ons team, een prima resultaat, allemaal keihard gewerkt, dus wederom een echte teamprestatie in en buiten het veld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.