computer cursussen in heino

Stichting Ouderenwerk biedt vanaf begin oktober weer computercursussen aan. In het Computercafé Woodhuis in Heino worden verschillende beginnerscursussen aangeboden om vertrouwd te raken met de computer. Je kan echter ook de opfriscursus volgen voor beginners.

In de cursus ‘e-mail en internet’ is er ruim aandacht voor het surfen op internet en het versturen van berichten per e-mail. In de cursus ‘fotobewerking Picasa’ leer je onder andere je digitale foto’s over te brengen naar mappen op de computer en deze te bewerken zoals bijsnijden, rechtzetten, rode ogen wegwerken etc. Ook het maken van een fotoboek wordt behandeld in de cursus Picasa.

In de cursus ‘fotomontage voor beginners’ leer je onder andere je digitale foto’s over te brengen naar mappen op de computer en deze te bewerken, zoals het bijsnijden en rechtzetten. Dit biedt de mogelijkheid om op een speelse manier met je foto’s om te gaan en daarmee geheel andere effecten te bereiken. In de cursus ‘fotomontage voor gevorderden’ leer je een foto te bewerken door o.a. verwijderen of toevoegen van elementen, door accenten te leggen en stijlen aan te passen.

Informatie over data en aanvangsuren, waarop de verschillende cursussen aanvangen, wordt verstrekt bij opgave. Iedereen kan zich opgeven tot en met 1 oktober. Alle lessen worden gegeven in ons computercafé in het souterrain van het Wooldhuis in Heino. Je hebt de keuze de cursussen te volgen met Windows 7 en Windows 8.

Opgaven en inlichtingen over het internet/computercafé: L. Maas-Koevoets tel. 392070 of H.J. Hullen tel. 393736

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.