Home / archiefcentraal / cda wil meer dan tunnel bij kruispunt bos

cda wil meer dan tunnel bij kruispunt bos

“Het CDA heeft altijd ingezet op een 2×2 rijbaans 100km weg voor de N35. Daarin past het niet om tijdelijke onderdelen te bouwen die slechts deels bijdragen aan een oplossing voor de weg. Omwonenden, dagelijks verkeer en ondernemers zijn er veel meer bij gebaat dat de aanpak van de weg gelijk goed gebeurt,” stelt de partij in een persbericht.

“Naast verbetering van de verkeersveiligheid, is verkeersdoorstroming tussen Enschede en Zwolle en richting Deventer (N348) essentieel. Dit houdt dus in dat er ongelijkvloerse kruisingen komen voor zowel weg als spoor, waarbij de twee delen van Raalte beter en veiliger met elkaar verbonden worden voor alle verkeersdeelnemers.”

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.