cda wil meer dan tunnel bij kruispunt bos

“Het CDA heeft altijd ingezet op een 2×2 rijbaans 100km weg voor de N35. Daarin past het niet om tijdelijke onderdelen te bouwen die slechts deels bijdragen aan een oplossing voor de weg. Omwonenden, dagelijks verkeer en ondernemers zijn er veel meer bij gebaat dat de aanpak van de weg gelijk goed gebeurt,” stelt de partij in een persbericht.

“Naast verbetering van de verkeersveiligheid, is verkeersdoorstroming tussen Enschede en Zwolle en richting Deventer (N348) essentieel. Dit houdt dus in dat er ongelijkvloerse kruisingen komen voor zowel weg als spoor, waarbij de twee delen van Raalte beter en veiliger met elkaar verbonden worden voor alle verkeersdeelnemers.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.