cda maakt kandidatenlijst ps bekend

Het CDA Overijssel bracht dinsdag vol trots naar buiten dat Tweede Kamerlid Eddy van Hijum de beoogd CDA-lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezing op 18 maart 2015 is. Vandaag liet het CDA de volledige kandidatenlijst zien, waarmee de partij denkt dat de belangen van de inwoners van Overijssel goed vertegenwoordigd kunnen worden.

Op nummer 2 staat Hester Maij. Hester is sinds 2011 gedeputeerde in Overijssel. Ze zet zich in voor het landelijk gebied en de culturele infrastructuur in Overijssel.

Martin Reesink, de huidige fractievoorzitter van de CDA-Statenfractie, maakt de top 3 compleet. Hij vindt vooral werkgelegenheid belangrijk.

De advieskandidatenlijst is maandag 1 september door het Algemeen Bestuur van CDA Overijssel vastgesteld. De kandidaten hebben inmiddels hun plek op de advieslijst aanvaard.

De gemeentelijke CDA-afdelingen kunnen tot uiterlijk 7 november aangeven of zij instemmen met de advieskandidatenlijst. Tijdens de Algemene Vergadering op 20 november 2014 wordt de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen van 18 maart 2015

Op de foto vind je de volledige advieskandidatenlijst. Klik op de afbeelding om hem in groter formaat te zien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.