carwash en studieweekend bij polyhymnia

Carwash en studieweekend bij Polyhymnia

Het was een druk bezet weekend voor de muzikanten van muziekvereniging Polyhymnia. Met name de jeugdleden hadden een volle agenda. Eerst zijn er op vrijdagavond ruim 35 auto’s gewassen tijdens de Carwash op het Kroonplein. Door medewerking van onder andere Coop en Multimate was het mogelijk om diverse auto’s weer als nieuw over de Lemelerveldse wegen te sturen. Zelfs de toevoer van water werd zonder problemen door omwonenden verzorgt, top. Vanaf 18.00 tot 20.30 uur hebben de dames van de majorettes onafgebroken auto’s gewassen en was de klus geklaard.

Vanaf zaterdagmorgen was het de beurt aan de jeugdafdelingen van muziekvereniging Polyhymnia, zij hebben een heus studieweekend gehad. De majorettes, slagwerkers en fanfareleden verbleven bij de uitermate gastvrije familie Huetink aan de grensweg. Hier sliepen ze in de grote bollenschuur, of beter gezegd, behoorde ze te slapen.

Door de ledenwerving via diverse workshops op de basisscholen, hebben er maar liefst dertig leerlingen aan het weekend mee gedaan. Tijdens het weekend hebben ze naast een aantal repetities verschillende spel activiteiten gedaan. Een zeskamp, een tocht door het donker en een wisselrepetitie. Tijdens deze wisselrepetitie hebben de verschillende afdelingen een try-out gedaan bij een andere afdeling. Stel je eens voor: een slagwerker die gaat majoretten of een majoretter die een blaasinstrument bespeeld. Al met al een dolle boel en een groot succes, er werd zichtbaar van genoten.

Zaterdagavond was het natuurlijk tijd voor heerlijke patat, gesponsord door Cafetaria Zwakenberg. Op zondagmiddag is er een slotconcert gehouden waar alle ouders, familie en andere belangstellenden konden kijken en luisteren wat er allemaal ingestudeerd was. De jeugdleden van Polyhymnia hebben laten zien dat er veel talent en doorzettingsvermogen in de club zit. Muziekvereniging Polyhymnia is trots op haar jeugdige talenten en kijkt terug op een druk, maar geslaagd weekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.