c1000 personeel hoort het gelaten aan

“We wisten wel dat Jumbo zou gaan reorganiseren, maar je weet nooit hoe ze dat gaan doen. “Vestigingsleider Leo de Rooij heeft dat dinsdagavond verteld. En ook de Logistieke baas van de Jumbo Karel de Jong was uit de hoofdvestiging Veghel overgekomen om met een aantal sheets het besluit uit te leggen.

Het kaderlid over de avond: “We waren niet boos, er waren geen huilpartijen. Maar we hadden wel vragen. Veel vragen.” Maar na uitleg leek het de werknemers ook allemaal eigenlijk wel logisch. “Met de Jumbo gaat het goed. Juist daarom maken ze deze grote stappen. Het werk kan efficiënter. Als je de distributie centraler doet heb je minder vloeroppervlak en minder mensen nodig voor het zelfde werk. Zo simpel is het eigenlijk.”

In mei 2015 sluiten de deuren van de vestiging aan de Almelosestraat. 250 Vaste werknemers, even zoveel uitzendkrachten, hebben dan nog wel een goede regeling en krijgen kans op een baan bij de andere vestigingen, maar dat levert feitelijk reistijden op van uren per dag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.