broekland stopt serie puntendelingen

Broekland heeft na de vierde speelronde de eerste overwinning binnen. Alle voorgaande wedstrijden in de vierde klasse H werden gelijk gespeeld. Door deze zege stijgt de ploeg van Arnoud Rouwenhorst van de onderste regionen naar de middenmoot.

In Broekland werd door Sv Broekland en Ulu Spor een matige wedstrijd op de mat gelegd. In de eerste helft creëerden beide ploegen weliswaar kansen, maar attractief was het spelbeeld niet. Met 0-0 werd er gerust op sportpark ’t Horsthuis.

In de eerste tien minuten na rust werd de wedstrijd beslist. In de 48e minuut kwam de thuisploeg op 1-0 en in de 53e minuut verdubbelt Broekland de score. Tussendoor had Ulu Spor de ideale gelegenheid op de gelijkmaker. Een strafschop werd door de Zwollenaren niet verzilverd. Volgens Broekland-trainer Rouwenhorst een cruciale fase in de wedstrijd: ‘‘Kort na rust komen wij op 1-0. Vervolgens krijgt Ulu Spor een strafschop. Een speler wordt in de rug gelopen, dus naar mijn mening een terechte strafschop voor Ulu Spor. Die missen ze dan en vanuit de tegenaanval wordt het 2-0 voor ons.’’

Met 2-0 in plaats van 1-1 is het pleit beslecht voor Ulu spor. Het restant van de wedstrijd zijn er nauwelijks hoogtepunten te bewonderen. In de slotfase schiet Broekland de derde achter de Zwolse doelman en daarmee is de overwinning een feit.

Volgende week gaat Broekland naar Bathmen voor de wedstrijd tegen ABS en Ulu Spor ontvangt op eigen veld de Koninklijke UD.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.