broekland speelt wederom gelijk

Broekland heeft aan de tweede competitiewedstrijd een 0-0 gelijkspel overgehouden. Op eigen veld kwam zowel Broekland als Diepenveen niet tot scoren. Dat Diepenveen het eerste half uur niet tot scoren kwam was de verdienste van de doelman van Broekland.

Diepenveen begon sterk aan de wedstrijd. Zij wonnen vorige week nog met 6-2 van Koninklijke UD en waren vol vertrouwen. Diepenveen creëerde enkele honderd procent kansen en het was een wonder dat het na een half uur spelen nog 0-0 stond. ”Onze doelman hield ons met enkele prachtige reddingen in de wedstrijd. Anders voetbal je gelijk tegen een ruime achterstand aan”, aldus Sv Broekland-trainer Arnoud Rouwenhorst. Het kwartier voor rust kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd. Broekland kon Diepenveen meer tegenstand bieden.

Na rust ging de wedstrijd gelijk op. Beide teams waren gelijkwaardig aan elkaar en gingen op zoek naar de openingstreffer. Die treffer viel er uiteindelijk niet waardoor Broekland voor de tweede keer op rij gelijk speelde. Vorige week deelde het team van Rouwenhorst nog de punten met SV Zwolle.

Volgende week gaat SV Broekland op bezoek bij OVC’21 in Ommen. VV Diepenveen treedt thuis aan tegen FC RDC uit Deventer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.