broekland speelt voor de derde keer gelijk

Sv Broekland heeft ook haar derde wedstrijd gelijkgespeeld. Na gelijke spelen tegen SV Zwolle en Diepenveen werden nu de punten met OVC’21 gedeeld. Het zag er lang na uit dat Broekland zou gaan winnen, alvorens OVC’21-speler Koen Daman ver in blessuretijd de 3-3 maakte.

Het initiatief was in de eerste helft aan de bezoekers uit Broekland. Zij kregen de bal en moesten het spel maken. ”Dat deed Broekland nog best aardig. Dan komen wij eigenlijk onverdiend op een 1-0 voorsprong”, aldus OVC’21-trainer Hendri Zwinselman. Vlak voor rust trekt Broekland de stand gelijk. Het is Broekland-spits Schiphorst die de 1-1 maakt.

Na rust scoort OVC’21 snel. Het is Koen Daman die zijn tweede van de middag maakt. OVC’21 trekt vervolgens de wedstrijd meer en meer naar zich toe. Op eigen veld is het de bovenliggende partij maar verzuimt het om de kansen af te maken. OVC’21 speelt enkele overtalsituatie’s knullig uit en houdt daarmee de gasten in leven. In de 83e minuut komt Broekland dan toch op gelijke hoogte. Kort daarna ziet OVC’21-speler Berjan Jansen in de 86e minuut rood van de scheidsrechter. ”Hij maakt twee overtredingen en krijgt tweemaal geel. Ik zeg niet dat dat onterecht is. De scheidsrechter kon ze geven voor deze overtredingen”, vervolgt Zwinselman.

De bezoekers uit Broekland profiteren snel van het mannetje meer. Twee minuten na de rode kaart maakt Sv Broekland de 2-3. Het zag er lang naar uit dat de drie punten mee naar Broekland zouden gaan. Het laatste woord in Ommen was echter aan Koen Daman. Hij schoot zijn derde van de middag binnen en bracht Ommen in euforie.

Het gelijke spel is in ieder geval goed voor het moraal van de Ommense ploeg. ”We moesten in de slotfase onze schouders er onderzetten en dat hebben we gedaan. In de voorbereiding, beker en competitie hadden we nog geen punten gepakt en dan is dit met tien man een mooi resultaat. Volgende week moeten wij naar de koploper, misschien dat wij daar wel kunnen stunten”, besluit Zwinselman.

OVC’21 speelt volgende week zondag dus in Laren tegen de Witkampers en Broekland krijgt Ulu Spor op bezoek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.