broekelo maakt zijn opwachting

Op en rond het landgoed het Neppelenbroek in Broekland wordt gewerkt om in het weekend van 11 en 12 oktober weer de Bosscross van Broekelo neer te zetten. Dit evenement is voor paardenliefhebbers en mensen die willen genieten van de prachtige natuur.

De hele zomer zijn er mensen bezig geweest voor de deelnemers en de bezoekers. Zo is er nu naast de hoge “ophaalbrug” ook een lagere “ophaalbrug”. Ook is er dit jaar weer aandacht besteed aan het prepareren van de bodem van het cross parcours.

Er is een prachtige wandelroute uitgezet langs de hindernissen. Op deze wandelroute komen geen paarden, dus je kan vanaf veilige afstand de paarden langs zien komen. Halverwege is de blokhut geopend. Hier kan je onder het genot van een hapje of drankje de pony’s en paarden zien springen. Wat de organisatie elk jaar weer opvalt, is dat er zoveel mensen blijven “steken” bij de blokhut maar ook daarna is er nog veel moois te zien. Zo is er een hindernis vernieuwd en omgetoverd tot een ware voederplaats en moeten de ruiters en amazones met hun paarden en pony’s een huiskamer trotseren door daar over een tafel, trap, bankstel en een bed te springen. Dus vergeet vooral niet om het rondje af te maken na de blokhut. Bij de laatste hindernis (de waterbak) is op zondag een oergezellige FAIR met kraampjes en volop vermaak voor de kinderen.

De organisatie hoopt dat de weersomstandigheden dit jaar beter zijn, en nodigt iedereen uit om op 11 en 12 oktober langs te komen voor de Boscross in Broekelo. Meer informatie over het evenement is te vinden op staging2.broekelo.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.