brillen van claudia schiffer bij haarmeijer

De Raalter modezaken zijn klaar voor het nieuwe seizoen. Daarom lichten we iedere dag een andere modezaak uit. Vandaag juwelier en opticien Haarmeijer.

Marieke vertelt over de Claudia Schiffer: ‘‘Gevoel voor stijl en mode zit haar al van jongs af aan in het bloed. Met het uitbrengen van haar eigen brillenlijn maakt ze haar stijl bereikbaar voor de rest van de wereld. In haar collectie wordt kwaliteit gecombineerd met stijlvolle designs en een rijk kleurenpallet. Claudia Schiffer heeft haar drie favoriete stijlen verwerkt in haar collectie: de vintage look, de boyfriend look en tot slot de glamourlook met oversized brillen’’.

Bij Haarmeijer zijn ze altijd met vernieuwing bezig. Vandaar nu ook deze nieuwe lijn. Marieke: ‘‘Kom bij ons langs en ontdek de stijl van Claudia Schiffer!’’

Alle winkels op gebied van mode in de breedste zin des woords tonen zaterdag 13 en zondag 14 september de nieuwe collectie. Iedere modezaak heeft die zaterdag een extra activiteit. Op koopzondag zijn er twee grote modeshows in het centrum van Raalte.

De modeshows beginnen om 13.30 uur en 15.00 uur zodat je daarna nog een bezoek kan brengen aan de verschillende modewinkels. Deze sluiten om 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.